2021-07-07 07:47:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Az élet egy utazás, próbáld meg időnként csak sodortatni magad az árral

Napi horoszkóp július 7-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ahhoz, hogy rájöjj, valóban az igazi mellett élsz-e, nem kell új kapcsolatokba kezdeni, másokhoz hasonlítgatni a párodat. Elég, ha végiggondolod, hány helyzetben állt már melletted. Ma is adódhat egy kérdés, amiben nehezen döntene nélküle.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Bár bőven gyűjtesz magad köré őszinte csodálókat, azért legyél óvatos, mert nem minden bók őszinte, van, aki nem a jó tulajdonságaidat értékeli, inkább megpróbál kihasználni. Főleg a mostanában megismert emberekkel legyél óvatos.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A bolygók most okozhatnak jó néhány félreértést. Könnyen pletykába keveredhetsz - ráadásul tényleg teljesen ártatlanul. És jó időbe beletelik, mire tisztázhatod magad. Szükséged is lesz majd egy barát segítségére.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ami régen aggasztott, az már szertefoszlott, rájöttél, hogy alaptalan volt, de azért nem kellene gyorsan új félelmeket begyűjtened magadnak. Az élet egy utazás, próbáld meg időnként csak sodortatni magad az árral.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tetterőd a csúcson – na meg a szexuális vonzerőd is. Ma úgyis sikerül elcsavarnod valaki fejét, ha nem figyelsz oda, hát még, ha plusz energiát is teszel bele… Csak óvatosan, mert ami neked játék, ártalmatlan flört, az a másiknak komoly érzelmek gyújtólángja lehet.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érdemes végiggondolnod, megér-e az ügy annyit, amekkora harcot indítasz az eléréséért. Van, amikor a kihátrálás nem gyáva megfutamodás, hanem egyszerűen bölcs belátás. Ha el kell engedned, ess túl rajta, és engedd el!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bizonytalan vagy önmagadban, ami miatt úgy érzed, bizonytalan a világ is. Azért a párodban most is megbízhatsz! Talán van egy-két olyan mondat a tarsolyában, amivel képes jó kedvre hangolni. Töltsetek együtt egy hangulatos estét!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bolygók jelzése szerint felerősödnek a szerelmi energiák az életedben, de vágyai alapvetően plátóiak. Az új kapcsolat lehetősége vonz, de nem teszel lépést annak érdekében, hogy realizálódjon is a dolog.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Amíg a saját érzéseidben nem vagy biztos, ne bátorítsd új ismerősödet, ne kelts benne hiú reményeket. Hiába érzed úgy, hogy örömet okoznál azzal, ha vonzalmat mutatnál, ha ez csak hamis illúzió, akkor végül mégis csak csalódást okoz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nehezen viseled, ha a partnered mással is kedves. Pedig ez csak udvariasság részéről. És persze azt sem szeretnéd, ha udvariatlan lenne a közös ismerőseikkel. Féltékenységével ráadásul ellenkező hatást érhetsz el, úgyhogy építsd le magadban ezt az érzést.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Talán tudatosan, talán ösztönösen, de egyre több olyan helyzetet teremtesz, amivel kihozod a párodat a sodrából. Talán tesztelni próbálod, mit bír el a szeretete. Hidd el, erre nincs semmi szükség, őszintén szeret a másik.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Lehet, hogy most olyasmit élsz át, amiről eddig azt hitted: az ilyesmi csak a szerelmes regények szerzőinek fantáziájában születik. Talán nem is konkrét események, hanem új érzések lepnek meg a mai napon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: